Groene salade met warme geitenkaasjes

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel en droog de waterkers en de kervel. Snij de lente-uitjes in ringen.
  • 2 Blancheer de tuinbonen 5 minuten in gezouten water. Laat ze schrikken in ijswater en uitlekken. Kerf met een mesje het vliesje rond de boon in en duw de boon eruit.
  • 3 Blancheer de doperwtjes 2 minuten in gezouten water. Laat ze schrikken in ijswater en uitlekken.
  • 4 Vermeng de olijfolie met de wijnazijn en de honing. Kruid met peper en zout.
  • 5 Leg de kaasjes op aluminiumfolie in een bakblik. Lepel op elk kaasje 1 tl dressing. Zet 3 minuten onder de grill.
  • 6 Vermeng alle groenten. Maak de salade aan met de rest van de dressing en verdeel hem over de borden. Leg er de warme kaasjes bij. Serveer meteen.

Groene salade met warme geitenkaasjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Stamppot met doperwtjes en munt
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Preihutspot
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaas met vijgen in portsiroop
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept
Geitenkaas met ham en zoete aardappel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept