Kalfslapjes met salie

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pluk de salieblaadjes van de takjes.
  • 2 Kook de tagliatelle beetgaar. 
  • 3 Verwarm in een pan de boter of olie. Doe er de salie in. Kruid het vlees met peper en zout en leg het erbij. Bak het 2 minuten aan elke kant. 
  • 4 Verdeel de kalfslapjes en de tagliatelle over de borden. Garneer met de salie en de parmezaan. 

Kalfslapjes met salie is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsstoof met venkel en citroen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cordon bleu met Marsala
Hoofdgerecht
Bekijk recept