Zoek
Escalope milanese
4
30 min
Libelle Lekker
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
800 g kalfslappen
3 eieren
80 g parmezaan
50 g boter
50 g olie
80 g paneermeel
Bereiding
1
Vermeng de parmezaan met het paneermeel. Klop de eieren los. Wentel de kalfslapjes eerst door ei en dan door het paneermeel.
2
Verwarm in een braadpan de boter met de olie. Bak het vlees rondom goudbruin. Serveer het met partjes limoen of citroen.
Escalope milanese is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Courgettesalade met risotto
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto alla milanese
Bijgerecht
Bekijk recept
Risotto
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Champignonescalope met risotto
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Escalope van kip met sinaasappel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Escalope van kalfsvlees met champignons
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Voorjaarssalade met escalope van kalfsvlees
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept