Escalope milanese

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Vermeng de parmezaan met het paneermeel. Klop de eieren los. Wentel de kalfslapjes eerst door ei en dan door het paneermeel. 
  • 2 Verwarm in een braadpan de boter met de olie. Bak het vlees rondom goudbruin. Serveer het met partjes limoen of citroen. 

Escalope milanese is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Courgettesalade met risotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto alla milanese
Bijgerecht
Bekijk recept
Risotto
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Champignonescalope met risotto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Escalope van kip met sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Escalope van kalfsvlees met champignons
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Voorjaarssalade met escalope van kalfsvlees
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept