Sla met rosbief en kaaschips

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200° C. Spoel en droog de sla en de rucola. Scheur grote bladeren in repen.
  • 2 Leg een vel bakpapier op een bakplaat en bestrijk het met de olijfolie. 
  • 3 Schep er met een lepel hoopjes kaas op en druk ze wat plat. Zet in het midden van de oven, tot de chips licht goudbruin kleurt.
  • 4 Maak de kaaschips met een spatelmes los van het bakpapier en laat ze afkoelen op een rooster.
  • 5 Roer de honing los in de extra vierge olijfolie. Breng op smaak met limoensap, peper en zout. Maak de sla aan met de dressing.
  • 6 Verdeel de sla en het vlees over kommetjes. Werk af met de parmezaanchips.

Sla met rosbief en kaaschips is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gemengde salade met krokante kaaschips
30 min
Bekijk recept
Kaaskrakers
20 min Snack
Bekijk recept
Bospaddestoelen In Amandelroomsaus Met Kaaschips
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bospaddestoelen met amandelroomsaus en kaaschips
0 min
Bekijk recept

Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept