Salade met eendenlever en vijgen

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel en droog de sla, verwijder de worteltjes. Snij de vijgen in partjes. Schil de rabarber. Snij de stengels in stukken van 2 tot 3 cm.
  • 2 Breng 1 liter water aan de kook met de suiker. Blancheer er de rabarber 3 minuten in. Laat uitlekken.
  • 3 Vermeng de olie met de balsamicoazijn.
  • 4 Verdeel de veldsla, de rabarber en de vijgen over de borden.
  • 5 Bak de eendenlever 3 minuten aan beide kanten in boter. Kruid met peper en zout. Snij in plakken en verdeel ze over de salade. Lepel er de vinaigrette bij.

Salade met eendenlever en vijgen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitsalade met kaneelsiroop
15 min
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept