Ham-perensalade met mosterddressing

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de peren, snij ze in kwartjes, verwijder het klokhuis. Spoel de selderstengels, snij ze in boogjes.
  • 2 Breng de wijn aan de kook met de honing en het citroensap. Doe er de peren en de selder bij. Laat opnieuw koken en neem met een van het vuur. dek af en laat 15 minuten trekken.
  • 3 Roer de mosterd los in de druivenpitolie met de azijn. Breng op smaak met zout.
  • 4 Bak de ham knapperig in een pan met antiaanbaklaag.
  • 5 Schep de peren en de selder met een schuimspaan uit het kookvocht meteen de borden. Lepel er de dressing over. Leg er de ham bij. Werk af met de peperbessen.

Ham-perensalade met mosterddressing is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Preisalade met gerookte kip
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
New York-hamburger
12 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept