1 Schil de aardappeltjes. Schil de witte asperges; verwijder van de groene alleen het harde uiteinde.
2 Kook de aardappelen gaar. Kook de asperges 8 minuten in gezouten water. Kook de erwtjes gaar in de bouillon met de tijm. Schep ze eruit, bewaar ook de bouillon.
3 Mix de erwtjes fijn met de room (en eventueel nog wat bouillon). Breng op smaak met peper en zout.
4 Bak de visfilets 2 minuten in een ruime klont boter op hoog vuur. Keer om en bak 1 minuut. Draai het vuur wat zachter en bak nog 1 minuut. Kruid met peper en zout.
5 Laat 100 g boter zachtjes smelten. Schep onzuiverheden die naar boven komen weg. Schenk de geklaarde boter, dus zonder het bezinksel, over in een pannetje.
6 Serveer de vis met de aardappeltjes, de asperges en de erwtencoulis. Schenk er geklaarde boter over. Werk af met plukjes veldsla.