Mozaïek van vruchten in plattekaas

2
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de sinaasappel grondig en snij de partjes tussen de vliezen uit. Schil de appel en verwijder het klokhuis. Spoel de aardbeien en verwijder het kroontje. Snij al het fruit in stukjes. Week de gelatine in koud water. 
  • 2 Roer de zoetstof door de plattekaas. 
  • 3 Knijp de gelatine uit en los die op in 2 el warm water. Vermeng heel goed met de plattekaas. 
  • 4 Lepel de vruchten in 2 dessertkommetjes. Verdeel er de plattekaas over en vermeng heel even. Laat opstijven in de koelkast. 
  • 5 Keer voor het serveren de schaaltjes om op bordjes, zodat het meeste fruit mooi bovenaan zit. 

Mozaïek van vruchten in plattekaas is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Plattekaas met bieslook en sjalot
20 min
Bekijk recept
Stoemp op z’n Brabants
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Emulsie van aardbeien met witbier, chantilly van plattekaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toastjes met ham en kaas en fruitbrochettes
Lunchgerecht
Bekijk recept

Cake in mozaïek
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Tonijntaartje met zomerse mozaiek
Bekijk recept
Mozaiek Van Piepkuiken In Aspic
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mozaiek Van Vers Fruit
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept