Oesters met salsa verde

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de bladpeterselie en de verse munt fijn. Rasp de citroenzeste.
  • 2 Mix 80 g bladpeterselie, 2 eetlepels verse munt, 2 koffielepels kappertjes, 1 ansjovisfilet (op olie), 1 knoflookteentje, 1/2 koffielepel geraspte citroenzeste en 1/2 koffielepel Dijonmosterd met de staafmixer of keukenrobot.
  • 3 Giet er terwijl u mixt 80 ml olijfolie in een straaltje bij zodat het een gladde pasta wordt. Doe op 12 oesters een koffielepeltje van de pasta en werk af met citroenzeste. Serveer fris.

Oesters met salsa verde is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Salsa verde
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Krielaardappels met salsa verde
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met salsa verde
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Oesters met wasabi en foreleitjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Warme oesters met twee sauzen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Trio van gegrilde oesters
30 min Voorgerecht
Bekijk recept