Aperitiefsoepje met erwten en krokante eendenborst

8
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de ui fijn. Verwarm de oven voor op 160° C.
  • 2 Fruit een fijn gesneden ui aan in wat boter. Voeg er 400 g doperwten aan toe en roer goed. Blus met 3 dl kippenbouillon en kruid met peper en zout. Laat op een zacht vuurtje 20 minuten pruttelen.
  • 3 Voeg er 1 dl room aan toe, laat nog even warm worden en mix de soep.
  • 4 Leg 8 plakjes gerookte eendenborst op een ovenplaat bekleed met bakpapier. Bak deeendenborst 7 à 8 minuten in een voorverwarmde oven van 160° C. Serveer de soep heet met het krokantje van eendenborst erop.

Aperitiefsoepje met erwten en krokante eendenborst is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Ovenaardappeltjes met kip en witloof
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept