Trifle met mascarpone en appel

6
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Boen de appels goed schoon. Snij ze in blokjes. Vermeng met 1 el honing, 1 el citroensap en de sinaasappellikeur. 
  • 2 Klop de mascarpone op met de room en de rest van de de honing. Doe er de rest van het citroensap bij. Klop nog eens goed op.
  • 3 Klop de eiwitten stijf met een snuifje zout. Spatel de eiwitsneeuw luchtig door de mascarponecrème. Verkruimel de biscuits.
  • 4 Vul mooie hoge glazen met, in laagjes, koekjeskruimels, appeltjes en mascarponecrème. Zet ten minste 1 uur in de koelkast.
  • 5 Werk af met noten net voor u het dessert serveert.

Trifle met mascarpone en appel is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept

Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu-trifle
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Zomertrifle met gemengd fruit
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Trifle met meringue, mango en passievrucht
15 min Nagerecht
Bekijk recept