Visrolletjes met prei en paddenstoelen

6
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen. Halveer de preistengels in de lengte en spoel onder koud water. Trek de helft met een dunschiller in fijne slierten. Snij de rest in ringetjes. Wrijf de champignons droog schoon en snij ze in fijne plakjes.
  • 2 Kook de geschilde aardappels gaar in gezouten water. Giet af en laat ze kort opdrogen op het vuur. Pureer met een vork, met 1 à 2 eetlepels olijfolie. Kruid bij met nootmuskaat, peper en zout. Hou, afgedekt met aluminiumfolie, warm in de oven.
  • 3 Pocheer de preislierten 3 minuten in gezouten water, laat ze schrikken en goed uitlekken.
  • 4 Bak de champignons met de preiringetjes kort op een hevig vuur, in een likje boter.
  • 5 Verdeel de groenten over de visfilets. Kruid met peper en zout. Rol zo stevig mogelijk op en zet vast met een houten prikker. Zet rechtop in de ovenschaal. Schenk er de warme visfond bij. Bak 10 à 15 minuten op 175° C.
  • 6 Bak de preislierten in wat boter. Kruid met peper en zout. Serveer de rolletjes goed heet, met de aardappelpuree en de preislierten.

Visrolletjes met prei en paddenstoelen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scholrolletjes met prei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met tomaat en geitenkaas van Arlette Swartjes
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Noordzeetongrolletjes met zalm en dillesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholrolletjes met courgette in tomatensaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept