1 Hak de peterselie. Snij 1 ui in 4 en 1 wortel en 1 seldertak in stukken.
2 Meng 800 g kalfsgehakt, 2 eetlepels room, 1 ei, 4 eetlepels gehakte peterselie, 2 koffielepels worcestersaus, peper, zout en nootmuskaat. Maak een rol, bestrooi met 2 eetlepels bloem.
3 Bak kort aan in 2 eetlepels olijfolie, en daarna 30 min. in de oven op 200° C. Doe de ui, wortel en selder na 15 min. met een glas droge witte wijn bij de rol.
4 Haal de rol uit de schaal, hou het gezeefde braadvocht apart. Wikkel de rol in kruimeldeeg, doreer en leg op een beboterde, met bloem bestoven bakplaat. Bak dit 30 min. op 190° C.
5 Kook het braadvocht met 200 g witte blik druiven. Voeg een scheutje marsala en 1 dl room toe. Kruid met peper en zout en laat indikken op een zacht vuur.