Vispapillot met verse kaas

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 210° C. Spoel de courgettes en schraap de wortelen. Snij de groenten met een dunschiller in flinterdunne reepjes. Pers de citroenen en vang het sap op in een maatbeker. Spoel de kervel en snij fijn.
  • 2 Maak 4 papilloten. Leg voor elke papillot een vel bakpapier in een ovenschaaltje. 
  • 3 Vul met een moot wijting en breng op smaak met peper en zout. Verdeel er ook de reepjes groenten over.
  • 4 Werk af met 2 eetlepels verse kaas, 1 eetlepel olijfolie en 2 eetlepels van het versgeperste citroensap. Verdeel er de fijngehakte kervel over.
  • 5 Sluit de vispapillotten met keukentouw.
  • 6 Zet ze 20 minuten in de oven en serveer onmiddelijk.

Vispapillot met verse kaas is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Papillot van dorade op Thaise wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vispapillot met aardappel in de schil
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vispapillot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vispapillot met mosseltjes
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept