Sardien met appel en jonge sla

4
0 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de appel en snij hem met een mandoline in dunne plakjes. Besprenkel met citroensap tegen het verkleuren. Maak een marinade van de witte wijnazijn en de druivenpitolie. Breng op smaak met peper en zout. Hou enkele lepels marinade apart.
  • 2 Laat de sardienen enkele uren marineren. Snij elke filet in 3 stukjes. Hussel wat marinade door de schoongespoelde sla.
  • 3 Leg enkele appelschijfjes op een bordje, leg hierop de gemarineerde sardienfilets (3 stukjes per bord) en werk af met de sla en de kleine kerstomaatjes.

Sardien met appel en jonge sla is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Phulauri = Gele Erwten Balletjes
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept