Linzensalade met Keiemse witte

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de linzen. Meng 3 soeplepels truffeljus, druivenpitolie, 2 el appelbalsamico en 1 el truffelpasta voor de vinaigrette. Snij het witloof in grove stukken, meng het met de sla en de gekookte linzen. Snij de witte truffel in schilfers. 
  • 2 Meng de vinaigrette door de salade, schik ’m in het midden op het bord.
  • 3 Laat de kaas warm worden in de oven gedurende 6 minuten. Schik de half gesmolten kaas op de salade en strooi er de truffelschilfers over.

Linzensalade met Keiemse witte is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Linzensalade met broccoli en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linzensalade met paddenstoelen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept