1 Kook 4 eieren 8 tot 10 minuten in water met een scheutje azijn. Verfris in koud water en pel ze. Laat afkoelen en snij in plakjes. Snij 500 g gespoelde tomaten in plakjes. Hak de peterselie. Snipper 1 teentje knoflook fijn.
2 Wrijf 2 sneetjes toastbrood (zonder korst) in met knoflook en snij ze in dobbelsteentjes. Bak ze krokant in wat olijfolie.
3 Mix 2 eetlepels uitgelekte kappertjes met 3 eetlepels gehakte bladpeterselie, 1 fijngesnipperd knoflookteentje, 5 à 6 eetlepels olijfolie en wat peper en zout in een blender.
4 Schik lukraak de plakjes ei en tomaat op een schotel, strooi er de blokjes toast en nog wat kappertjes over en serveer met de salsa verde.
Gekookte eitjes, tomaat en salsa verde is een recept van Libelle Lekker