Gekookte eitjes, tomaat en salsa verde

4
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook 4 eieren 8 tot 10 minuten in water met een scheutje azijn. Verfris in koud water en pel ze. Laat afkoelen en snij in plakjes. Snij 500 g gespoelde tomaten in plakjes. Hak de peterselie. Snipper 1 teentje knoflook fijn. 
  • 2 Wrijf 2 sneetjes toastbrood (zonder korst) in met knoflook en snij ze in dobbelsteentjes. Bak ze krokant in wat olijfolie.
  • 3 Mix 2 eetlepels uitgelekte kappertjes met 3 eetlepels gehakte bladpeterselie, 1 fijngesnipperd knoflookteentje, 5 à 6 eetlepels olijfolie en wat peper en zout in een blender.
  • 4 Schik lukraak de plakjes ei en tomaat op een schotel, strooi er de blokjes toast en nog wat kappertjes over en serveer met de salsa verde.

Gekookte eitjes, tomaat en salsa verde is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Salsa verde
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Krielaardappels met salsa verde
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met salsa verde
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Paella
45 min-
Bekijk recept
Club Sandwich ’Made in USA’
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van kreeft met artisjok
35 min Voorgerecht
Bekijk recept