Ragout van linzen en oesterzwammen

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper 1 ui. ¨Prik een kruidnagel in een tweede, hele gepelde ui. Pel 2 teentjes knoflook. Snij de groene selder fijn. 
  • 2 Breng 1 liter groentebouillon aan de kook. Doe er de ui, uisnippers, 2 gepelde knoflookteentjes, 2 takjes fijngesneden groene selder en 250 g groene linzen bij. Laat zacht koken (ongeveer 20 minuten), tot de linzen gaar zijn.
  • 3 Bak 250 g oesterzwammen kort in een likje olijfolie. Doe ze bij de linzen. Neem de hele ui weg. Serveer goed heet.

Ragout van linzen en oesterzwammen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met romige kalkoen-courgettesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje pulled paddo's
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Broccolirijst met kipragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van kikkererwten met spinazie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept