Wentelteefjes met ham, kaas en ananas

4
25 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder de harde kern van de ananas en snij' m in dunne plakjes.
  • 2 Besmeer 4 sneetjes brood dun met mosterd en beleg ze met de kaas, ham en ananas. Dek af met een tweede sneetje brood. Zet eventueel vast met een cocktailprikker.
  • 3 Klop de eieren los met de melk. Kruid met peper en zout.
  • 4 Verwarm 1 tl boter en 2 tl olijfolie in een pan met antiaanbaklaag. Haal een boterham aan beide kanten door het eimengsel en leg 'm in de pan.
  • 5 Bak zo 2 wentelteefjes tegelijk. Druk wat aan met een spatel en keer ze om als de onderkant mooi goudbruin is. Bak dan de andere kant. Hou ze warm onder aluminiumfolie tot alle boterhammen gebakken zijn.

Wentelteefjes met ham, kaas en ananas is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gevulde wentelteefjes met chocolade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Hartige wentelteefjes met uiencompote
40 min
Bekijk recept
Wentelteefjes met gemarineerde aardbeien
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Hartige wentelteefjes met geitenkaas en honing
20 min-
Bekijk recept