Zoek
Pestovis met sinaasappel-olijvensalade
4
15 min
Libelle Lekker
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 witvisfilet
75 g zwarte olijf
4 sinaasappel
125 g groene pesto
150 g rucola
Bereiding
1
Pel de sinaasappels en snij in partjes.
2
Verhit een grote pan met antiaanbaklaag op middelhoog vuur. Besmeer de vis met pesto en bak hem aan elke kant 3 minuten.
3
Doe de rucola, de sinaasappelpartjes en de olijven in een kom.
4
Verdeel de salade over de vis en serveer heet.
Pestovis met sinaasappel-olijvensalade is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met ansjovis-olijvensaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappel-olijvensalade
20-30 min -
Bekijk recept
Olijvensalade
20-30 min -
Bekijk recept