Spinazie-ricotta-cannellonie met tomatensaus

4
55 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de spinazie en verwijder de steeltjes.
  • 2 Ontvel de tomaten en duw ze door een zeef.
  • 3 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 4 Blancheer de spinazie 1 minuut. Giet de spinazie af en druk er zoveel mogelijk vocht uit.
  • 5 Hak de spinazie grof en roer er ricotta en nootmuskaat door.
  • 6 Vul een spuitzak met het spinazie-ricott-mengsel en spuit het in de cannelloni-rolletjes.
  • 7 Leg de cannelloni-rolletjes in een ovenschaal en schep er de gezeefde tomaten over.
  • 8 Zet 40 minuten in de oven en serveer.

Spinazie-ricotta-cannellonie met tomatensaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept