Omelet met girolles

4
15 min
Ontbijt
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Borstel de paddenstoelen schoon. Snipper de bieslook. Klop de eieren los met de room, peper en zout.
  • 2 Blancheer de paddenstoelen enkele minuten in lichtgezouten water. Laat ze goed uitlekken op een keukenhanddoek. Snij ze eventueel in kleinere stukjes.
  • 3 Verhit wat boter in een pan. Stoof er de paddenstoelen in aan tot al het vocht verdampt is. Kruid met peper en zout en hou de paddenstoelen warm onder aluminiumfolie.
  • 4 Smelt een klontje boter op een zacht vuurtje in een pan met antiaanbaklaag. Giet er de eieren in en roer af en toe met een houten lepel, tot ze in het midden beginnen te stollen. Roer daar de bieslook en de paddenstoelen door. Bak nog 1 minuutje mee en serveer de omelet meteen, met brood.

Omelet met girolles is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kapoen met roomrijst en girolles
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spiesjes van fazant met zwarte pens
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Gebakken Bospaddenstoelen Geparfumeerd Met Truffel
30-60 min -
Bekijk recept
Zeebrasem met hanenkampaddenstoelen
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept