Pitabroodjes met spinazie en walnoot

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de gouda in blokjes. Spoel de spinazie en zwier droog. Schil de appel en snij in reepjes. Besprenkel met citroensap. Schil de wortelen en rasp ze. Pel de sjalotten en hak ze fijn. Hak de blaadjes van de peterselie fijn.
  • 2 Rooster de walnoten in een pan zonder vetstof goudbruin. Hak ze grof.
  • 3 Meng de yoghurt met de zure room, de notenolie, de balsamicoazijn en de gehakte peterselie tot een dressing en breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Maak de pitabroodjes warm in de broodrooster. Snij ze bovenaan open.
  • 5 Meng alle ingrediënten voor de salade door elkaar en vul er de broodjes mee. Bedruppelmet de dressing en serveer meteen.

Pitabroodjes met spinazie en walnoot is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Andijviesalade met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toast met Hüttenkäse, parmaham en walnoot
10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Driehoekjes van selder met roquefort
20 min Snack
Bekijk recept
Witlofschuitjes met knapperige rijst-amandelballetjes
45 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Pita's met steak tartaar, sla en paprikasalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich met guacamole
20 min
Bekijk recept
Pitabroodje met worst en komkommer
15 min
Bekijk recept
Pita “terug naar school”
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept