Tagliatelle al pesto

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pluk de basilicumblaadjes van de steeltjes en doe ze in een keukenrobot, samen met de Parmezaanse kaas, de pijnboompitten en de verse knoflook. Mix alles fijn. Voeg er in een straaltje de olijfolie aan toe tot je een mooie, smeuïge saus hebt.
  • 2 Proef de saus en breng ze op smaak met een snuifje zout.
  • 3 Kook de tagliatelle al dente in gezouten kokend water. Giet de pasta af, doe ze in een pan met antikleeflaag en meng de pasta op een zacht vuurtje met de pestosaus. Serveer met vers gemalen Parmezaanse kaas.

Tagliatelle al pesto is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept