Hertenragout met rode wijn

4
120 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de groenten schoon en snij ze in stukjes. Snij het stoofvlees in blokjes. Verwarm de oven voor op 160° C.
  • 2 Bak de vleesblokjes goudbruin in een klontje boter. 
  • 3 Haal het vlees uit de pan en stoof de gesneden groenten in hetzelfde bakvet aan. Blus met jenever. Bestrooi met bloem en giet er de wijn over. Laat warm worden en roer goed. 
  • 4 Doe er het vlees weer bij en vul eventueel aan met water zodat het vlees net onderstaat. Voeg er de kruiden aan toe en kruid met peper en zout.
  • 5 Zet de ragout dan 2 uur met het deksel op de pan in een voorverwarmde oven van 160° C.

Hertenragout met rode wijn is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Aardbeiensorbetijs met wijn
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hertenragout met bospaddenstoelen, pasta en groene kool
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenragout met cranberry's
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenragout Met Kastagnechampignons Uit De Oven
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept