Zoek
Vis met komijn-mosterddressing en orzo
4
25 min
Libelle Lekker
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250 g Griekse pasta (orzo)
500 g visfilet
2 el rozijnen
2 el pijnboompitten (geroosterd)
1 el bloem
1 kl graanmosterd
2 el witte wijnazijn
2 el olijfolie
150 g waterkers
1 kl komijnzaden (geroosterd)
peper
zout
Bereiding
1
Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de laatste 2 minuten de rozijnen even mee koken. Giet af en laat uitlekken.
2
Meng de komijnzaadjes, graantjesmosterd, witte-wijnazijn en 1 el olijfolie.
3
Bestrooi de visfilets lichtjes met bloem. Bak ze 3 à 4 minuten in olijfolie, in een pan met antiaanbaklaag. Kruid met peper en zout.
4
Schep de pasta en rozijntjes in de borden. Verdeel er de waterkers en pijnboompitten over.
5
Leg er de vis bij. Serveer met de dressing in een kommetje apart erbij.
Vis met komijn-mosterddressing en orzo is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Orzosalade met tomaat, komkommer en feta
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Orzo met groenten en feta
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Orzo met kleurrijke groenten en salami
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Orzo Met Kruiden
20-30 min -
Bijgerecht
Bekijk recept
Volkoren rijst met vis
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept