Varkenshaasje met venkelpuree

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de rozemarijn.
  • 2 Plet het venkelzaad met de rozemarijn in een vijzel. Voeg peper en zout toe.
  • 3 Snij de varkenshaasjes overlangs doormidden.
  • 4 Bestrooi de varkenshaasjes met het kruidenmengsel. Bind weer dicht met keukentouw.
  • 5 Bereid de aardappelpuree. Kook ondertussen ook de venkel gaar (+ 10 min.), giet af en mix grof.
  • 6 Vermeng de aardappelpuree met de venkel. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
  • 7 Bak de varkenshaasjes 3 à 4 minuten aan iedere kant in olijfolie. Leg er de laatste 3 minuten de kerstomaatjes bij. Serveer het vlees en de tomaatjes met de venkelpuree.

Varkenshaasje met venkelpuree is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Zeeforelfilet in een sesamkorstje, venkelpuree
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde venkelpuree
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met venkelpuree
60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Venkelpuree met zelfgemaakte fishsticks
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept