Komkommergazpacho

4
120 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de komkommer en verwijder de zaadjes.
  • 2 Snij de komkommer in blokjes.
  • 3 Pel de ui en de knoflook.
  • 4 Hou wat komkommerblokjes apart voor de afwerking en mix de rest samen met de ui, de knoflook en de groentebouillon in de blender tot een glad soepje.
  • 5 Breng de gazpacho op smaak met peper en zout. Zet minstens 2 uur in de koelkast.
  • 6 Serveer de soep met een lepeltje zure room en werk af met blokjes komkommer.
  • 7 Voor een fluwelige versie kun je de gazpacho na het mixen nog door een fijne zeef gieten.

Komkommergazpacho is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Komkommergazpacho met dobbelsteentjes van rode
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

Komkommergazpacho met dobbelsteentjes van rode
30 min Voorgerecht
Bekijk recept