Lasagne van zoete aardappel en geitenkaas

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de zoete aardappel en snij' m met de mandoline in dunne plakjes. U hebt er zeker 8 nodig.
  • 2 Verhit de olie in een pan en bak de plakjes aardappel aan beide kanten goudbruin en krokant. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
  • 3 Leg op een plakje aardappel een sneetje geitenkaas. Leg daarop enkele blaadjes rucola en een plakje bressaola. Leg er opnieuw een sneetje geitenkaas op en dek af met een tweede plakje aardappel. Werk af met een blaadje basilicum en grofgemalen peper.

Lasagne van zoete aardappel en geitenkaas is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne met chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept