Peer Belle-Hélène

4
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de peren.
  • 2 Doe wijn, water, suiker, citroensap, kaneelstokje en steranijs in een pannetje en breng aan de kook. Laat eventjes inkoken tot een lichte siroop.
  • 3 Kook de peren net niet helemaal gaar in de siroop en laat ze erin afkoelen.
  • 4 Smelt de chocolade au bain-marie en roer er de melk door.
  • 5 Serveer de peren in een schaaltje en overgiet ze met de chocoladesaus. Werk eventueel af met wat gekleurde suiker.

Peer Belle-Hélène is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Poire belle Hélène
80 min- Nagerecht
Bekijk recept
Poire Belle-Hélène-taart
2 uur-
Bekijk recept
Asperges Belle Helene
Bekijk recept
Coupe Helene
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fruitsalade
20 min-
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept