Tournedos Rossini

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de sjalot. Hak de dille. Snij de truffel in dunne plakjes. Kook de boontjes beetgaar. 
  • 2 Bak de repen briochebrood in flink wat boter goudbruin. Hou ze apart.
  • 3 Bak het vlees aan beide kanten bruin in ganzenvet. Kruid met peper en zout. Haal het uit de pan en bewaar de jus.
  • 4 Deglaceer met madera en cognac en roer de aanbaksels los. Doe er de kalfsfond en het truffelsap bij. Laat tot de helft inkoken en bind met koude boter.
  • 5 Stoof de sjalot glazig en doe er de boontjes bij. Kruid met peper en zout.
  • 6 Laat een pan heet worden en bak er de lever aan beide kanten in aan.
  • 7 Leg op elk bord wat brioche met daarop de tournedos, de lever en enkele plakjes truffel. Serveer met de boontjes, gekookte aardappelen en de saus.

Tournedos Rossini is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Steak Rossini met Pommes Williams
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peach Rossini
10 min Snack
Bekijk recept
Eendenmedaillons Rossini met mango, pilafrijst met amandelen en specerijen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tournedos Rossini
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hartige appelbollen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tournedos met koffiecrunch en aardappel-knoflookcrème
45 min-
Bekijk recept
Tournedos met paddenstoelensaus
Bekijk recept
Tournedos met stilton
Hoofdgerecht
Bekijk recept