Zoek
Vis in parmezaankorst
4
20 min
Libelle Lekker
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 sneetjes oudbakken brood (zonder korst)
aardappelpuree
4 kabeljauwfilets
1 broccoli (in roosjes)
20 g parmezaan (geraspt)
olijfolie
2 el verse basilicum
peper
zout
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Bestrijk een ovenschaal met olijfolie.
2
Verkruimel het brood in de keukenrobot. Doe er het basilicum, de olijfolie en de parmezaan bij, mix fijn.
3
Kruid de vis aan beide kanten met peper en zout. Leg hem in de ovenschaal en verdeel er het broodkruim over.
4
Zet de vis + 10 minuten in de oven, of tot hij goed gaar is. Kook of stoom ondertussen ook de broccoli beetgaar.
5
Serveer de vis met de broccoli en aardappelpuree.
Vis in parmezaankorst is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Kalfslapjes in basilicum- en parmezaankorst
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippastei met Parmezaankorst
2uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Champignontaart met parmezaankorst
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Asperges in Parmezaankorst met dillesaus
12 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Volkoren rijst met vis
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept