Spaghetti met tomatensaus, erwtjes en tonijn

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de ui en de knoflook.
  • 2 Snij de selder in stukjes.
  • 3 Laat de tonijn uitlekken.
  • 4 Kook de spaghetti beetgaar in ruim gezouten water.
  • 5 Fruit de uisnippers glazig in de olie. Doe er de knoflook, selder, chilivlokken, laurier en tomatenpuree bij. Roerbak 1 minuut.
  • 6 Voeg er de gepelde tomaten en 250 ml water aan toe. Breng aan de kook en laat 5 à 10 minuten sudderen.
  • 7 Doe er de tonijn, de peterselie en de erwtjes bij. Laat alles goed doorwarmen.
  • 8 Verdeel de pasta over de borden en schep er de saus bij. Garneer met basilicum.

Spaghetti met tomatensaus, erwtjes en tonijn is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept