Mangosoepje met kokosschuim

4
15 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de mango's, verwijder de pit. Week de gelatine en knijp hem uit. 
  • 2 Leg de lychees in ijsblokjesvormjes en overgiet ze met hun siroop. Zet een paar uur in de diepvriezer.
  • 3 Verwarm de suikersiroop met de room en los er de gelatine in op. Roer er de yoghurt en de kokospulp door en mix goed fijn. Giet eerst door en zeef en vervolgens in een sifon, en zet minstens een halfuur in de koelkast.
  • 4 Mix de mango goed fijn met de staafmixer.
  • 5 Verdeel het mangosoepje over schaaltjes en spuit er een wolkje kokosschuim op. Leg in elk schaaltje een blokje lychee. Werk af met passievruchtpitjes en met limoenzeste of limoencress. Serveer meteen.

Mangosoepje met kokosschuim is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kipfilet in olijfolie met kokosschuim van Arlette Swartjes
45 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wortelsoepje met kokosschuim
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mandarijntjes Met Chocolade-kokosschuim
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Pi?a Colada Experience
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept

Trio van dessertglaasjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept