1 Schil de mango's, verwijder de pit. Week de gelatine en knijp hem uit.
2 Leg de lychees in ijsblokjesvormjes en overgiet ze met hun siroop. Zet een paar uur in de diepvriezer.
3 Verwarm de suikersiroop met de room en los er de gelatine in op. Roer er de yoghurt en de kokospulp door en mix goed fijn. Giet eerst door en zeef en vervolgens in een sifon, en zet minstens een halfuur in de koelkast.
4 Mix de mango goed fijn met de staafmixer.
5 Verdeel het mangosoepje over schaaltjes en spuit er een wolkje kokosschuim op. Leg in elk schaaltje een blokje lychee. Werk af met passievruchtpitjes en met limoenzeste of limoencress. Serveer meteen.
Mangosoepje met kokosschuim is een recept van Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Kipfilet in olijfolie met kokosschuim van Arlette Swartjes