Gegrilde zalmfilet met herfstsalade en geglaceerde worteltjes

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 dunne staafjes.
  • 2 Kook de aardappel en de venkel in zo’n 8 minuten beetgaar in licht gezouten water. Giet af en laat uitlekken.
  • 3 Vermeng de aardappelen en venkel met de groenten, feta, amandelen en de pompoenpitten. Breng op smaak met de citroensap, 4 el olijfolie, peper en zout.
  • 4 Blancheer de wortelen zo'n 7 minuten in water met een snuifje zout. Giet af. Smelt de boter in een pan. Voeg er de wortelen aan toe, bedruip ze met de honing en laat even glaceren.
  • 5 Dep de zalm droog met keukenpapier. Wrijf de vis in met olijfolie. Bestrooi met grof gemalen peper en zout. Bak de zalm op een rooster ongeveer 2 minuten per kant. Serveer met de salade en de worteltjes.

Gegrilde zalmfilet met herfstsalade en geglaceerde worteltjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Geglaceerde worteltjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lentegroenten met geitenkaas-honingraatdip
15 min Snack
Bekijk recept
Lentehutspot met kibbeling
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept