Saltimbocca van tarbot

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de tomaatjes, knoflook en de basilicum fijn. Schil de wortels en de aardappelen, snij ze in kleine stukjes.
  • 2 Kook de wortels en de aardappelen beetgaar in gezouten water. Blancheer de broccoliroosjes 5 minuten in gezouten water. Laat goed uitlekken.
  • 3 Smelt 1 el boter in een pan en stoof de groenten en aardappelen daar even in aan. Kruid met peper en zout en plet de groenten met een pureestamper. Hou warm.
  • 4 Besprenkel de tarbot met citroensap. Wikkel elk stuk vis in parmaham. Prik er een blaadje salie op. Verwarm 2 el olie in een pan en bak de vis daarin ongeveer 4 minuten.
  • 5 Maak de vinaigrette. Meng de tomaatjes met de olijfolie, citroensap, basilicum, knoflook, peper en zout.
  • 6 Verdeel de groentepuree over 4 voorverwarmde borden. Leg er telkens een stukje vis op. Werk af met de tomatenvinaigrette en serveer meteen.

Saltimbocca van tarbot is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Duo van tarbot en asperges, truffelsaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde tarbot met slaatje van rauwe courgettes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarbot Met Tijmsaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarbot, Gegratineerd
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca borrelspiesjes
50 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kalkoensaltimbocca, risotto & gebakken tomaat
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca van kalkoenschnitzel met jus van cranberry's
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept