Tomatensoep op z’n Indisch

4
Soep
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de olie in een stoofpot en fruit er de grofgesnipperde ui in op een zacht vuur gedurende 5 min.
  • 2 Voeg de specerijen toe, de geraspte gember en het geperste knoflookteentje. Meng 2 min., voeg de passata toe, 1 l water, de geschilde en in kleine blokjes gesneden aardappel en de verkruimelde bouillonblokjes. Breng aan de kook, dek af en laat 15 min. op een heel zacht vuur sudderen.
  • 3 Laat 5 min. rusten en mix. Breng op smaak. Kruid de yoghurt met peper en zout.
  • 4 Serveer de soep heel warm. Dien de yoghurt en de fijngehakte koriander apart op, zodat iedereen zijn bord naar eigen smaak kan afwerken.

Tomatensoep op z’n Indisch is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Koolrolletjes met Indisch gehakt
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep op z’n Indisch
20 min
Bekijk recept
Milde vissoep op z'n Indisch
20 min-
Bekijk recept
Ajam Kerrie Laksa
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige tomatensoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde tomatensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige bonensoep
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise tomaten-kippensoep
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept