Volkorenspaghetti met biologische butternutburger

4
10tot30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de sjalot en de look fijn. Giet een eetlepel olijfolie in een pan en bak het mengsel al roerend op een matig vuur. Voeg het blik tomaten toe en laat gedurende vijf minuten sudderen op een zacht vuur.
  • 2 Snijd de selder in dunne schijfjes en voeg ze bij de tomatensaus. Voeg de peper, oregano, zout en piment toe en laat nog een kwartier sudderen.
  • 3 Snijd de butternutburger in kleine blokjes en roer ze door de tomatensaus. Laat verder sudderen terwijl de spaghetti wordt bereid.
  • 4 Kook de spaghetti gaar in twee liter gezouten water
  • 5 Laat de spaghetti goed uitlekken en meng hem onder de saus.
  • 6 Dien onmiddellijk op, bestrooid met parmezaankrullen.

Volkorenspaghetti met biologische butternutburger is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker


Volkorenspaghetti met amandelpesto en broccoli
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoenpasta met vegan worstjes
55 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenspaghetti met ricotta en geroosterde groenten
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenspaghetti met gekonfijte sjalotten en kerstomaten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept