Zoek
Soep van bospaddenstoelen
4
35 min
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 aardappelen, van het soort Nicola, in stukken gesneden
350 g bospaddenstoelen (hoorn des overvloeds, cantharel, eekhoorntjesbrood, …)
dille, gesnipperd
1,25 l groentebouillon
1 kruidentuiltje (peterseliestengels, tijm, laurier)
1 eetlepel olijfolie
0,5 theelepel paprikapoeder
4 plakken bacon, in smalle reepjes gesneden
1 ui, versnipperd
Bereiding
1
Verwarm de olijfolie in een pan. Fruit de ui, 1 minuut.
2
Voeg de aardappelen, de bouillon en het kruidentuiltje toe. Voeg zout en peper toe.
3
Sluit de pan af met een deksel. Breng aan de kook. Zet het vuur laag en laat 20 minuten zachtjes doorkoken.
4
Bak de paddenstoelen 3 minuten in een pan.
5
Voeg de paddenstoelen toe aan de soep. Laat nog 5 minuten doorkoken.
6
Verhit de bacon 2 minuten in de magnetron. Breek in stukjes.
7
Verdeel de soep over soepkommen of diepe borden. Garneer met stukjes bacon en de gesnipperde dille.
Soep van bospaddenstoelen is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met salie-pepersaus en risotto
60 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken hazenrugfilet met risotto van bospaddenstoelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Orloffgebraad op Italiaanse wijze en tagliatelle met bospaddenstoelen
1 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Sunshine soep
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Soep met pistou
35 min
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept