Gebakken skrei met mousseline van algen en linguini

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de skrei in 4, kruid met peper, zout en olijfolie. Zet deze in de oven gedurende 25 min op 210 graden.
  • 2 Kook de pasta in een pot.
  • 3 Maak vervolgens de mousseline. Doe 4 halve eierdopjes water in een sauteuze en voeg enkele druppels citroensap toe. Voeg ook de eierdooiers toe en klop ze op een zeer zacht vuurtje op (in een 8) tot je een schuimig mengsel bekomt. Voeg nadien ook geleidelijk de algenboter toe en kruid voldoende met peper en zout.
  • 4 Serveer de skrei bovenop de pasta en werk af met enkele stukjes lente-ui en mousselinesaus op basis van algenboter.

Gebakken skrei met mousseline van algen en linguini is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

linguini met venusschelpen
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguini met ansjovis, olijven en kappertjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguini met scampi's
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sardinefilets Met Linguini
0-10 min -
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept