Tajine van kalfsvlees met artisjokken en erwten

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het vlees in grote blokjes met een zijde van ongeveer 5 cm. Schil de gember en hak er een eetlepel vol van.
  • 2 Giet een scheutje olie in een grote bakpan en braad daarin het vlees in. Doe er vervolgens de gehakte gember, de komijn, de saffraan, zout en peper bij. Meng om het vlees te laten doordrenken en dek af met water.
  • 3 Snij de artisjokharten in grote stukken. Doe ze vervolgens bij het vlees, samen met de erwten, en giet er indien nodig wat water bij.
  • 4 Doe in een tajineschaal en laat een uur sudderen in een oven op 180 graden, totdat het vlees loskomt.

Tajine van kalfsvlees met artisjokken en erwten is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braadworstschotel met erwten en munt
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Antonio Carluccio’s pasta en doperwten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kiptajine met wortel en courgette & Tajine met gamba’s
1 uur-
Bekijk recept
Vistajine met abrikozen en saffraan
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood met ei en champignons
45 min-
Bekijk recept
Groentetajine met couscous
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept