1 Doe de groenten met de olie in een stoofpot. Voeg de in blokjes gesneden paprika toe en stoof 5 min. op een zacht vuur.
2 Bestrooi met tijm, meng en voeg de passata toe. Breng aan de kook en laat 15 min. sudderen op zacht vuur.
3 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
4 Neem de saus van het vuur en doe er de in kleine blokjes gesneden fetakaas bij, meng en breng op smaak met peper en zout.
5 Smeer 1/4 van de bechamelsaus uit op de bodem van een grote rechthoekige ovenschotel.
6 Leg er 3 lasagnevellen op en bedek met 1/3 van de groentesaus. Leg terug een laag van 3 lasagnevellen, bedek met bechamelsaus, vul de schotel zo verder en eindig met een laagje bechamelsaus.
7 Strooi er de geraspte gruyère over en zet in de oven. Bak 30 min.
8 Serveer heel warm.
Lasagne met groenten en feta is een recept van Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta