Verrine van gerookte zalm en groene appel

6
20 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de zalm fijn.
  • 2 Prak de kaas met een vork en meng met room en peper.
  • 3 Pers de ½ citroen uit en meng het sap in een kom met de in kleine blokjes gesneden halve appel (niet geschild).
  • 4 Snij het resterende kwartje appel in fijne schijfjes en besprenkel met citroensap.
  • 5 Verdeel de appelblokjes over de 6 glaasjes, schep er de zalm boven op en eindig met de verse kaas. Werk af met het fijngesneden uitje. Dek af en zet in de koelkast.
  • 6 Versier net voor het opdienen met de stukjes appel. Serveer fris.

Verrine van gerookte zalm en groene appel is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept

Verrine van haringeitjes met bloemkoolcrème
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groenteverrine op Marokkaanse wijze
35 min Snack
Bekijk recept
Verrine van kreeft met clementines en witlof
20 min Snack
Bekijk recept
Verrine van zalmmousse met witloofblaadjes
135 min Voorgerecht
Bekijk recept