1 Vraag aan een volwassene om de oven voor te verwarmen op th. 6 – 180°C en er de ovenplaat uit te nemen. Leg bakpapier op de plaat.
2 De bladerdeegplakjes moeten ontdooid zijn, maar nog heel koud, dan kan je er gemakkelijker mee werken.
3 Neem een deegplakje van zijn bakpapier, leg er een worstje op, doe er over de hele lengte een beetje ketchup of mosterd op en rol alles op, maar niet te vast. Leg het rolletje op de ovenplaat.
4 Maak op deze manier 10 rolletjes. Leg ze niet te kort bijeen, want tijdens het bakken worden ze dikker en dan zouden ze aan mekaar kleven.
5 Breek het ei in een tas, klop het met een vork los en strijk er de rolletjes mee in met een keukenkwastje.
6 Bak de rolletjes ongeveer 25 min. (te controleren). Vraag aan een volwassene om ze in de oven te zetten en ze eruit te halen.
7 Om warm of koud op te eten, met een lekker slaatje.