Eend in mandarijnpannenkoekjes

16
20 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder het vet van de sneetjes eendenfilet (met een schaar gaat het makkelijk), snij ze in fijne reepjes.
  • 2 Pel 2 clementines, breek ze in 2 en snij elke helft in plakjes.
  • 3 Snij de uitjes in 2 en verwijder de groene helften. Snij de resterende helften in 2, snij ze dan in fijne staafjes.
  • 4 Pers het sap uit de 3e clementine, doe er 3 eetlepels van in een kommetje, voeg de Hoi Sin saus toe en meng met de klopper.
  • 5 Snij elke wrap in 8 driehoeken. Leg op de basis van elke driehoek staafjes ui, enkele reepjes eend en een plakje clementine. Bedruip met wat saus en rol op. Steek een blaadje munt onder de punt en steek alles vast met een houten prikker.
  • 6 Dek af en zet koel weg tot net voor het serveren.

Eend in mandarijnpannenkoekjes is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker


Toastjes met foie gras en pruimencoulis
Snack
Bekijk recept
Brochettes van eend met sesamzaad en coulis van mango
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ramen-noedelsoep met eend, groene asperges en ei
Bekijk recept
Tamme eendenborst met oestersaus
45 min-
Bekijk recept