Filet van patrijs met mango

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer de patrijsfilets en bak ze goudbruin in de boter en de olie in een sauteerpan op een middelhoog vuur. Kruid met peper en zout.
  • 2 Pers, ondertussen, het sap uit de sinaasappels, je hebt 30 cl nodig. Schil de mango’s en snij ze in blokjes.
  • 3 Leg de patrijsfilets op een bord en bak de mangoblokjes 2 min. op een hevig vuur in dezelfde pan. Leg ze ook op het bord.
  • 4 Giet het sinaasappelsap in de pan, roer de aanbaksels los, voeg de balsamicoazijn toe, de honing en het bindmiddel.
  • 5 Breng al roerend (met de garde) aan de kook, voeg dan de rozemarijn toe.
  • 6 Leg de patrijsfilets en de mangoblokjes in de saus en laat alles nog 1 min. sudderen. Breng op smaak met peper en zout.
  • 7 Dien meteen op. Serveer er basmatirijst bij of een mengeling van witte en wilde rijst.

Filet van patrijs met mango is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept

Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indonesische filet met rijst en satésaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet met spinazie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept