Verse zalmburgers met citroen en dragon

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de ui en hak hem fijn. Pers de citroen en bewaar het sap. Snij de zalm in grote stukken.
  • 2 Mix met een keukenrobot 50 g broodkruim met de citroenschil, de kappertjes, de gehakte ui, de dragon, zout en peper.
  • 3 Voeg de stukken zalm en het geklopte ei toe en mix het geheel opnieuw. Verdeel het mengsel in 8 gelijke porties, maak er burgers van en wentel deze in het paneermeel.
  • 4 Warm de olie op in een braadpan en laat de burgers langs elke zijde 3 minuten goudgeel braden.
  • 5 Laat ze even uitlekken op een groot bord met absorberend papier en leg ze vervolgens op een dienbord.

Verse zalmburgers met citroen en dragon is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met verse salieboter
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept