Zoek
Cheesecake met vanille, speculaas en frambozencoulis
8
35 min
Delhaize
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
50 g boter
een noot boter
frambozencoulis
150 g griessuiker
5 kleine eieren (« M »)
2 potjes ricotta (500 g)
200 g Speculaas
2 koffielepels vanille-aroma
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op th. 5 – 150°C.
2
Bekleed de bodem van een ronde, diepe taartvorm met bakpapier en smeer de rand lichtjes in met boter.
3
Verkruimel de speculaas en voeg de gesmolten boter toe; meng goed.
4
Druk het speculaasmengsel met de rug van een lepel op de bodem van de vorm.
5
Meng de ricottakaas en de suiker met de garde, voeg de eieren en het vanillearoma toe.
6
Meng goed en giet in de vorm.
7
Bak 50 min. in de oven, maar laat de cheesecake nog 10 min. in de uitgeschakelde oven staan.
8
Laat volledig afkoelen, dek af en zet enkele uren in de koelkast.
9
Haal uit de vorm en serveer koel met de frambozencoulis.
Cheesecake met vanille, speculaas en frambozencoulis is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Koude sabayon met Marsala op frambozencoulis
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Crumble met chocolade en amandelen
Nagerecht
Bekijk recept
Fruit- en groentespiezen met kleurtjes
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Brusselse wafels met rood fruit
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
New York cheesecake de luxe
105 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Glutenvrije cheesecake
20 min
Gebak
Bekijk recept
Wafels met strawberry cheesecake-ijs
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frisse cranberrycheesecake
25 min
Gebak
Bekijk recept