Brownies met pure en witte chocolade

24
35 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 5 – 150°C.
  • 2 Doe de in stukjes gesneden boter in een kookpot en verwarm zacht. Voeg, wanneer de boter begint te smelten, de pure chocolade toe en laat alles zacht smelten. Meng met de garde.
  • 3 Neem van het vuur en voeg de suiker toe. Meng goed, doe er de bloem en het zout bij. Voeg tenslotte de eieren één voor één toe, meng na elke toevoeging.
  • 4 Leg bakpapier in een grote, rechthoekige bakvorm (22 x 32 cm).
  • 5 Snij de witte chocolade in kleine blokjes en meng onder het beslag. Giet in de vorm, strijk de bovenkant glad en laat 25 min. in de oven bakken.
  • 6 Laat in de vorm afkoelen. Bedek met aluminiumfolie en laat tot ‘s anderendaags rusten. Versnij in vierkantjes en leg in papieren vormpjes (baking cups).

Brownies met pure en witte chocolade is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept
Panna cotta van chocolade met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept

Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Brownietaart met mascarpone en rood fruit
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Brownies & blondies
30 min Nagerecht
Bekijk recept