Zweedse pannenkoekjes

4
20 min
Ontbijt
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de bloem, de suiker en het zout.
  • 2 Klop de eieren en 25 cl melk.
  • 3 Voeg er de bloem in één keer bij en klop alles krachtig.
  • 4 Verwerk er de rest van de melk en de gesmolten boter in: het deeg moet goed homogeen zijn.
  • 5 Bak 16 fijne pannenkoekjes in een bakpan met Æ 25 cm en reken ½ koffielepel hete boter voor elke pannenkoek en 1 tot 2 min. baktijd aan elke zijde: ze moeten goudbruin zijn.
  • 6 Smeer de pannenkoeken in met gesmolten boter, bestrooi met bloemsuiker, vouw ze in vier en garneer met kersen.

Zweedse pannenkoekjes is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Haver-banaanpannenkoekjes
50 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Havermout-maïspannenkoekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bananenpannenkoekjes met pecannoten
25 min
Bekijk recept
Blauwebessenpannenkoekjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balletjes in stroganoffsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zweedse gehaktballetjes in citroensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verstopte gehaktballetjes met boerenkool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept